ДИЗЕЛОВИ ОБЕЗШУМЕНИ ГЕНЕРАТОРИ ЗА ВЪНШЕН МОНТАЖ- MITSUBISHI - RICARDO - VITOLUX

Генератори Промишлени Дизелови – MITSUBISHI , VITOLUX